hand in hand, until the day i stop breathing


dont make me say that word

Shululu alla fina! Börjar med att min syster kom med Aleks (hennes barn) och så satt jag barnvakt, vid 3tiden kom Betty, vi drog och handlade mat till mig, så har hur mycket som helst och typ lycklig hahaha. Iallafall, efter det så drog vi direkt till stan, köpte ny BH och lite smycken, synd att jag inte har någon kamera här längre, men får ta kort med webbkameran då jag installerat den. Aja, vi drog tillbaka hem till mig och packade upp grejerna och sedan kom Maria och Yasmin, det var typ värsta PARTY alltså! Skoja, men vi hade rätt så soft ändå, nu har alla dragit hem och jag sitter här med en hur fin hund som helst, men den är inte så lydig, need to lern the dogg. Aja, ska hitta något att äta och vänta på att Yasmin ska komma tillbaka till mig så hon kan ta hunden och jag får börja tvätta kläder, diska, fortsätta städa. Ha en fortsatt bra kväll!

hahaha so cute


im sexy and im homeless

Shululu alla fina! Hoppas alla fått en kanon helg, själv har jag haft skitkul. Igår var jag med Frida och Betty, chillade och hade allmänt kul bara. Sedan så kom Maria hela tiden och plingade på hos mig och jag stör mig varje gång hon gör det, för hon håller in pling-grejen i 2min typ. Iallafall, tack för en skön kväll girls! Aja, precis vaknat och ska börja fixa mig, min syster kommer hit vid 12, ska sitta barnvakt och fara och handla med Betty vid 3.  Som sagt, jag ska försöka börja bli bättre på att uppdatera, ni ska inte behöva påminna mig jämt..

looking good


so fucking awesome night

Shululu alla fina! Började med att jag och Betty fixade oss och drog till mina homies på Haga och fuckade ur. Sedan så rullade jag, Atlan, Guna och Betty in mot stan, åt sönder på Mcdonalds, fett gott var det fyfan. Efter vi hade ätit klart så följde vi Betty till Vasaplan för att hon skulle åka hem och då rullade jag och resten av åsnorna hem till mig och chillade ett tag. Så nu ligger dom i mitt sovrum och sover medans jag får ligga i soffan, aj aj imorgon kan jag lova. Aja, jag hade en hur awesome kväll som fan, träffade en massa komisar jag inte hade träffat på skit länge, så kul var det. Har tyvärr inga bilder att lägga ut just nu, men jag lova att jag lägger ut några stycken. Hoppas alla haft en rolig och knas kväll som jag. Men nu ska jag faktiskt ta och sova,

when you take forever to get ready and still look like shit


hey pretty baby with the high heels on

Godmorgon! Vaknade av att Betty började strycka mig på håret i sömnen, helt efterblivet bara. Aja, sitter här och ska snart äta frukost och sedan rulla vidare mot mig, dagen kommer nog bara vara som vanligt, men mot kvällen blir det party med Betty, men vi ska inte dricka utan bara vara där och chilla. Liksom jag menar, man behöver inte dricka för att ha kul, man kan ha kul både onykter och nykter, visst? Jag saknar min bebbes..

where is the love


sorry about that

Shululu alla fina! Förlåt för en dålig uppdatering, har glömt bort helt och blogga, sorry about that. Iallafall, vill dela med mig lite här vad som hänt dom 2senaste veckorna. Jag har fått lägenhet och trivs hur bra som helst här, äntligen har jag ett eget place där jag kan tänka på mig själv och min framtid. Fått nya vänner och börjat på ett nytt liv. Aja, nog om mig så är det fredag idag, själv så ska jag bara sitta hemma och ta det lungt, förbereda mig inför imorgon för då är det party, men ska inte dricka, för er som undrar så har jag slutat dricka, blivit så less på det, man blir äcklad efter ett tag faktiskt. Men det blir nog kul ändå, har alltid kul även nykter och onykter. Aja, hoppas alla tar det lungt ikväll och använd skydd, ska fortsätta se film och feta mig.

dance like there's no tomorrow


i want you to make me feel like im the only girl in the world

SEX, DRUGS ROCK N ROLL, SPEED, WEED, BIRTH CONTROL.
life's a bitch and then you die. so fuck the world and let's get high.
Shululu alla fina! Sorry för en dålig uppdatering, men kan berätta vad jag gjort idag. Började med att jag och Lina vaknade 9 och började göra i ordning oss för vi skulle iväg på något skit. Sedan så åkte vi och "handlade" blev inte så mycket mat dock, haha. Vi har träffat min syster och Aleks, hur kul som helst förutom värsta grejen det hände inne på Lagerhouse, pinsammaste jag varit med om, snacka om att vara jävligt korkad ibland. Aja, vi fortsätte hem mot mig, chillade och snackade lite skit om allmänt. Senare så träffade vi Guna och jag får alltid värsta leendet när jag träffar henne, hahaha och vi träffade Nathalie också, följde med henne på lite erbjudanden, sedan drog vi och åt mat och vidare hemmåt. Chillade och hade kul, sedan var det värsta tjaffset, men alla blev vänner och löste allting, tror jag.. Iallafall, nu ligger jag här i sängen och funderar om jag ska lägga mig och sova, eller om jag ska sitta uppe hela natten för att skippa en grej imorgon, fett drygt och så, inte alltid lika kul. Aja, hoppas alla haft en kanon helg, för min var sådär. SEX, DRUGS ROCK N ROLL, SPEED, WEED, BRTH CONTROL. Life's a bitch and then you die. so fuck the world and let's get high.

just chillin like dillin'


crazy night with my sweeties

Shululu alla fina! Min dag har varit kanon bra, hängt med Frida och var bara allmänt störda, haha. Men det var kul, var längesen jag hängde med henne sist, saknar tiderna med henne. Sedan så kom Johan och det blev ännu roligare, alla fick psykos på varandra, höll på dö av garv. Innan så kom Oliver förbi ett tag, sen rullade han vidare. Iallafall, har precis kommit hem, var med Maria och köpte pizza, fan vad gott det var. Aja, ligger i sängen och lyssnar på skönaste musiken ever, helt underbar smak jag har alltså. Just ja, sorry för headern ser konstig ut, men har inte pallat ändra storleken, men ska göra det så fort jag orkar göra det, haha.

that's all she wrote


maby im not ready?

Många har frågat mig igen samma fråga, men det var ganska längesen så tänkte börja säga hur jag faktiskt känner och tänker just nu. Ibland saknar jag bara att hålla om någon, kunna prata ut om grejer, kunna få känna tryggheten mot en arm. Sånt händer ofta för mig, men denna gång vill jag att det ska vara speciellt, kanske så att jag är less på singellivet, less på att strula runt och inte ha något liv. Samtidigt känns det så ovärt och kriga för något som jag egentligen INTE vill, om ni förstår hur jag menar. Meningen "jag älskar dig" förstår jag mig egentligen inte på, kanske för jag inte fått känna real love before? Samtidigt känns det läskigt att ta nästa steg när allting bara blivit som en stor bubbla i huvudet, men kanske det finns någon där ute? Får helt enkelt se om "kärleken" finns för mig eller om det är menat att det ska vara såhär, ah i dont know.

you are not alone


i feel so happy

Shululu alla fina! Nu är jag back on track igen, ber verkligen om ursäkt för dålig uppdatering, men har inte haft tid och blogga. Men jag har goda nyheter, jag ska tatuera mig imorgon, har fortfarande ingen aning vad, men har alltid velat ha ett kros bakom örat eller handleden, men fått höra att det gör jätteont så jag låter bli. Men vi får helt enkelt se vad som händer och vad det blir, det värsta är "smärta" eller hur? Iallafall, imorgon blir det en awesome dag, nog den bästa dagen i mitt liv kanske, synd att min bebbes inte var här, saknar henne. Men får träffa henne snart igen, hehe går inte en dag utan henne, helt ärligt. Aja, nu ska jag fortsätta lyssna på musik, äta godis, packa ihop lite grejer som är mitt, hoppas alla haft en bra helg, för det har jag.

dynamite


wish that i could have this moment for life, for life, for life

Shululu alla fina! Sitter här med min underbara bebbes och funderar på vad vi ska göra, tror hon förbereder sig för Rundvik, fuck vet jag haha. Iallafall, idag köpte jag en jättefin "Memories" tavla åt mig själv egentligen, men tyckte så synd om Lina för hon ville ha den så då fick hon den av mig så köper hon en likadan till mig på måndag, taggar sönder. Vet exakt vart jag ska hänga upp den, men först och främst en dubbelsäng, har kollat runt olika hemsidor, har hittat skit fina som jag vill ha, som jag kan paya för, men känns så onödigt ändå så tänker prata med min bror och fråga om jag kan få hans eller köpa den eller DEL-betala, haha. Aja, ska fortsätta vara social med min bebbes.

yesterday pic


im a slave for you

Shululu alla fina! Kom hem för ett tag sedan från sjukhuset efter ha spenderat 6timmar där, var med min bebbes där för att hon skulle operera sig. Vi busade hur mycket som helst, gick och tjuv rökte då hon fick lugnande och allt, sedan åt vi sönder deras matsal haha. Det är helg och vad gör alla idag? Super, såklart är det så, visst kära ungdommar? Skoja, men nu ska jag faktiskt ta och sova är jättetrött och taggar inför morgon dagen, shoppa hem lite grejer och så, för er som undrar så har jag fått lägenhet nu, fick den för 3dagar sen TACK GODE GUD! Aja, sov gott alla.

hahaha so fuck'd up


i'll never give up, i'll never give in

Ligger i sängen och taggar inför imorgon, om 12timmar så kommer det bli mitt livs bästa dag. Så länge som jag har kämpat och nu har jag äntligen fått det jag vill ha. Ända som jag har svårt med just nu är att somna, speciellt när en viss människa fick mig på sämst humor, fittunge säger jag. Iallafall, jag höll på glömma och berätta för er mina kära vänner att jag ska byta nummer och uppskattar att ni inte ger ut mitt nummer till NÅGON förens ni frågat mig först. Aja, ska fortsätta se film och tjocka mig with food, hoppas alla sover/sovit gott.

i love my life


when it was me and you, but now its gone

Jag försökte göra allt, men det var du som gjorde fel, löften om att bry sig som inte längre finns mer. Snälla, var ärlig mot dig själv, var det verkligen såhär det skulle bli? Isåfall trodde jag fel om hela dig och ditt liv. Ett misstag som förändra allt, hela min värld, så klart jag vill vara vänner, men du ser att det inte går? För varje gång jag ser dig river du upp gamla sår, du har inte sagt förlåt, så jag kan inte ta emot det och all skit som jag fick ta, du är fan inte värd det. Vill du ha mig vid min sida får du börja med en sak, ge tillbaka mitt liv, för det var det som du stal!

new stuff


my dreams come true

Shululu alla fina! Sitter just nu och pratar med Christoffer på skype, vi har fett kul, snackar om gamla minnen, när vi gick i samma klass och allting, hur underbart som helst. Jag saknar han faktiskt skitmycket, hoppas vi träffas snart igen. Aja, jag följde med Lina till tågstatationen för hon skulle iväg till en kompis, så sitter ensam hemma hos henne och får tagga sönder till imorgon. Tänkte ta och berätta nu min nyhet, helt wonderful! Just ja, fick en sjuk fråga förresten av 2st om jag har "gått upp" i vikt? Asså jag har kollat mig själv i spegeln många gånger och tänkt på att jag faktiskt gått upp lite i vikt, är det bra eller dåligt? Personligen vill jag inte väga mer än 45, är redan underviktig för min längd enligt sjuksköterskan, but who gives a shit? Det värsta är att när jag går upp i vikt så sätter det sig i ansiktet, det syns DIREKT! Förresten så saknar jag Min bebbes redan <3

1. Får lägenhet imorgon
2. Fyller år snart
3. Åker med Lina till Göteborg i april

so beautiful


he is so wonderful

Shululu alla fina! Ligger här i sängen och kollar på film med min bebbes, helt underbart. Fast ska snart sova är hur trött som helst och måste förbereda mycket inför imorgon. Jag har massor med goda nyheter, men berättar lite senare om det när jag fått veta exakt att det är så. Sorry för jag har varit sämst på uppdatera, men har varit rätt så upptagen senaste tiden. Aja, nu blir det läggdags, natti natti.

boring boring boring


better than the original

Shululu alla fina! Blev hur chokad som helst när jag såg min statistik, brukar ha upp till 40-50läsare om dagen, men dom här 3dagarna ligger det bara på 6-9st, skit inte bra alltså, så nu passar jag på och bloggar lite och berättar vad jag gjort senaste månaden. Har umgåts med Lina, vi har kommit skit bra ihop och allt, som om vi känt varandra hela livet, sen har jag träffat Johan och var skitlänge sen jag träffade honom sist, typ 1-2år sen eller något, men kul var det, hängde på stan, vi drog to high five-plaze, chillat och så. Lärt känna en massa nya människor, är glad att jag lyckats så bra efter mitt nyårslöfte, iallafall, nu är det inte många dagar kvar tills jag får mitt eget plaze, det kommer bli hur grymt som helst och kul som fan, taggar riktigt hårt. Ikväll ska jag faktiskt fara och hänga med mina gamla kompisar som jag inte umgåts med på 2år, så det ska bli riktigt spännande och se om dom är som förut eller blivit helt annorlunda som jag dock, haha. Fast på ett BÄTTRE sätt, i promise. Aja, tonight it will be the funniest night ever with Lina, taggar bara tills hon kommer hem. Ska göra mig iordning nu, efter städat 2timmar haha. Hoppas alla haft en bra helg like me då.

hey there



dealing with a heart that i didn’t break

God morgon! Börjar med att säga gårdagens var hur  som helst, var med Lina ute på Five, har aldrig sett så mycket folk där som igår, kul var det iallafall. Vad är det här när man knappt hinner gå in och sätta sig så börjar killarna redan äckla sig, haha alltså bara jag som varit med om det varje gång? Aja, vaknade för ett litet tag sedan, vill bara ligga kvar i sängen och myspysa med Lina, haha! Men nu ska jag springa iväg till Johan och förresten, nu är det inte så många dagar kvar tills jag fått mitt eget space. Hoppas alla haft en bra fredag like me.

It’s my birthday, i get high if i want to, can’t deny that i want you, but i lie if have to. Cause you don’t say you love me, to your friend when they ask you, even though we both know that you.

its the way im feeling i just cant deny



fuck what i did it was your fault somehow

Dom leker, degar och playar som en stor fucking blöja, skit *man* detta går inte mer bara njut och se om vi kan se mer, om det vore så lätt så hade hon inte blivit så spräckt, men det finns ett annat ord för att vara direkt. Killar är som tofflor, får inget mer än våfflor. Det är knas nu, vad ska vi ta oss till när vi är gangsta for real. Yo yo, this is the big lips who talking shit about your big dick, so come on man and listen to this shit, you heard it before and hear it again, fuck off guys and see you in the next shit.

New Year 2012


RSS 2.0