this is not good

Ska jag säga godmorgon eller godnatt? Har inte gått och lagt mig än, hur ska jag orka denna dag? Kring 3 så ska jag hämta upp en kompis från Skellefteå som ska komma och fira nyår här med mig, men det har blivit helt ändrade planer nu, so i dont know what to do. Iallafall, idag har jag skit mycket och göra, min hårförlängning har typ nästan fallit av så måste fixa om allting igen, borde lyssnat på Emil om att inte klia.. Sedan så ska jag fixa naglarna och grejer, ni vet sånt tjejer haft to do somethimes haha. Tvätta och grejer, sedan göra sig i iordning inför nyår, wieho, det kommer bli grymt roligt. Aja, ska ta och slagga nu och ber till Gud att han är med mig idag.

shake that thing, ya


on the floor

Got to love you
Got to love you
Got to love you
Got to love you

Gyal mi nuh steal like dem waan dey report you don't
Mi ready leave you weh you fire off the ground
Nuff a dem fake dem man a king a crown
Only thing keen bout dem self alone
Listen mi keen nuh baby tell a mi how mi sound
Ana weh dem likkle boy dey weh loose a brown
Mi alone ana make you start fi moan and groan
Cau mi an here lost strong like a stone
Girl cause,

I, I'll do anything I could for ya
Boy you're my only
I, I'm gonna flip these beats on ya
You don't even know me
Cause I am, I...I don't even want to fight, fight, fight
Said I am, I...I ain't even gonna fight it

Got to love you!
Got to love you!
Got to love you!
Got to love you!

Girl an mi alone and give you security
And mi nuh just start fi mind yuh
Mi alone a give you the remedy fi set you free
Sum bwoy just waan fi hide you
That's why mi you a lettin'
Girl I'm not pettin'
Ready fi make you sweatin'
Thist dem man checkin'
Lex them man settin'
Builf and hard steppin'
Mi cyaan loose I am bettin'

I, I'll do anything I could for ya
Boy you're my only
I, I'm gonna flip these beats on ya
You don't even know me
Cause I am, I...I don't even want to fight, fight, fight
Said I am, I...I ain't even gonna fight it

Got to love you
Got to love you
Got to love you
Got to love you

You were the sun,
Hard steppin' girl, we're not stoppin'
Got me spendin', and you've all been
[But know it around
Good lovin', Give yuh good lovin'
Boy you got me, can't ignore it...
It's me and you forever girl!

I, I'll do anything I could for ya
Boy you're my only
I, I'm gonna flip these beats on ya
You don't even know me
Cause I am, I...I don't even want to fight, fight, fight
Said I am, I...I ain't even gonna fight it

I, I'll do anything I could for ya

Boy you're my only
I, I'm gonna flip these beats on ya
You don't even know me
Cause I am, I...I don't even want to fight, fight, fight
Said I am, I...I ain't even gonna fight it

Got to love you
Got to love you
Got to love you
Got to love you

take me back


roll it

Shululu alla fina! Min dag har varit helt underbar, började med att jag och Linnea åkte in till stan och så träffade jag en massa kompisar, vilket var hur kul som helst. Linnea köpte Twister-spel till mig, har alltid önskat mig det och nu har jag äntligen fått det. Hihi, sedan så åkte vi till Emil och plingade sönder hans dörr, ni skulle sett hur han såg ut, OMG. Iallafall, hade rätt så mysigt och kul, fick lite psykos också och nu är man äntligen hemma och äter mat och chillar.

oh baby baby


boy, just want to dance with you

Shululu alla fina! Låg och sov, hade världens bästa dröm och så väcks man av någon snarkar sönder, vet ni vad det värsta jag hatar när man sover i samma rum som en, spelar ingen roll om det är tjej eller kille, det är att man snarkar, fyfan usch vad hemskt. Bortsett från det så hade jag världens roligaste kväll igår, förmodligen har många av er läsare sett videon på min facebook, haha. Jag vet inte vad som hände men jag dog av garv också, en kompis till mig från Halmstad spelade in samtalet och jag hade psykos i 1minut, trodde jag höll på dö av garv efter jag tog min tid och lyssnade på den hahaha.

just a dream


finally a day off

Vaknat på helt rätt sida och känner mig helt utvilad för första gången på länge, är på världens topphumor och det bästa med allt att idag har jag inget planerat så nu mina kära vänner är det bara att ta upp mobilen ur fickan och ringa. Annars har jag varit rätt så upptagen senaste 2veckorna. I have a feeling that this day will be a good day, visst? Aja, ska hoppa in i duschen, göra mig iordning och vänta på alla samtal från världen hahahahaha. Btw NY HEADER SNART.

the shit you hear about me might be true, but then again it might be as fake as the bitch who told you


what a wonderful feeling

Shululu alla fina! Idag har min dag varit helt good, började med att jag tvättade lite grann innan jag åkte till stan och träffade min kära vän Yasmin. Gick runt och käkade mat, sedan så hände det världens roligaste grej inne på JC haha, inget jag delar med mig här, lite för elak mot invandrare. Iallafall, sedan så åkte jag hem till Teg, chillade lite med Linnea, helt plöstligt så säger Linnea att vi ska fara och handla, jo vart hamnar vi då? Vi drog till nattöppet och åt tachos, hur jävla gott som helst + att det var tachobuffé och på hemvägen så mötte jag på Viktor som jag inte träffat på skitlänge, fett kul var det och se han igen, men det var inte kul när han tryckte upp sin hand rakt på mitt ansikte, han var iskall som fan + att det blåsigt och varit skitkallt hela dagen&kvällen. Aja ska se på film och mysa under täcket, hoppas alla haft en lika good dag som mig. Just ja, hittade en massa gamla bilder som jag tänker slänga in efter detta inlägg, enjoy.

my night


i'm gonna flip these beats on ya, you don't even know me

Shululu alla fina! Gårdagens var hur härlig som helst, började med att jag åkte till Sofia, chillade där ett tag sen körde hennes mamma oss till min bror, träffade Nivin och Yasmin där, fett härliga araber, jag svär. Hade fett chill, dansade, snackade lite skit och planerade om vad jag ska hitta på på min födelsedag, det kommer bli awesome! Iallafall, taggar inför imorgon, ska åka in till stan och träffa världens bästa person, shoppa lite saker, sedan rullar jag vidare hem till Teg, för er som undrar så är jag på Ersboda. Hoppas alla sover gott så hörs vi imorgon, pussar.

i can not wait until my birthday


do you have a boyfriend?

"Har du en pojkvän?" En fråga som jag får varje dag, nu får ni svar på tal.

Det är inte så att jag aldrig haft en kille, men har aldrig känt den känslan "kärlek" om ni förstår. Jag har aldrig haft ett seriöst förhållande och aldrig sagt att jag "älskar" den personen. Grejen är den att jag tar inte killar förgivet, jag springer inte efter dom, utan jag älskar mig själv, bryr mig om mig själv och tänker nästan bara på mig själv. Jag låter inga losers stå ivägen för mig, liksom jag menar, hur kul skulle det vara om man har någon över axeln och ska veta vem du är med, vart du ska och när du kommer hem. Asså get a life, man brukar säga att tjejerna är som tofflor, men egentligen är det tvärttom. Visst att man saknar och hålla om någon för stunden, men inte vakna upp bredvid en varje dag, man skulle få psykos, eller vad tycker ni? Om jag nån gång hittar någon jag verkligen tycker om så skulle jag fortfarande inte kriga så mycket som vissa gör, iallafall jag älskar hur jag har det nu, nog det mest skönaste som finns + killar är dom mest falskaste människorna på jorden. Oj glömde skriva en grej till, killar som håller på och skriver gulliga grejer tex som, baby, sötnos och älskling.. Sånna som dom äcklar mig totalt, det värsta är dom tror man faller för deras charm, när man bara egentligen skrattar åt dom.

im a crazy chick


we are family

Shululu alla fina! Började med att jag och Linnea tog bussen in till stan och åt frukost på Mcdonalds, asså vad är det med dagens folk egentligen? Så fort jag satte mig ner började en av killarna som jobbar där glo som fan, han gick hela tiden fram och tillbaka, sen när vi skulle ta bussen till min pappa som bor på Ersboda, så satt det 2 ungdommar och 3vuxna bakom oss och började snacka om att jag är vacker och grejer, visst. Alltid kul när någon säger att man är vacker, blir ju glad men inte sådär överdrivet. När vi kom till pappa så lagade vi lite mat och hade rätt så kul med min lillebror, brukar alltid dryga mig mot honom, haha. Senare tog vi bussen hem och då påvägen så kommer det in 2killar och börjar glo, tillslut blev jag så less att jag frågade dom varför dom glodde, komiska var att ingen av dom kunde svenska, så jag hittade bara på och undrade vad klockan var, hahahaha fail. Just nu, sitter jag här med världens munsår och har jättetråkigt, taggar inför imorgon så jag kan åka till vårdcentralen och boka in en tid, sen åka till pappa igen och fixa några grejer där. Sen får vi se om jag kommer åka in till stan eller direkt hem och förbereda lite saker inför veckan. På torsdag har jag ett möte om världens grej, så ni får hålla tummarna för mig gott folk.

i will always be there for you


spa with my sweetie

Shululu alla fina! God jul alla fina människor! Hoppas ni får en bra jul och massor med fina julklappar. Sitter här och funderar på vad jag ska göra till nästa vecka och kom på att jag faktiskt vill göra något oförglömligt och det är att spendera en hel dag på Wilma. Kikade lite grann i sidan och hittade något jag kommer och göra och jag taggar skit mycket. Förmodligen åker jag dit med Linnea och det bästa med allt är att man får ta mig sig en valfri dryck, lets party haha skoja. Men aja, ska börja göra mig iordning och laga lite julmat, wie. Ha en kanon jul gottfolk. Förresten, texten jag slängt in nedanför är det jag ska göra, visst låter det härligt? Allt går bara på 2100:- skit billigt eller hur!

Spa-paket 4: "Spa-paket Lyx"
Ljuvlig halvkroppsmassage med varma Aromaoljor.
Tid: 3 timmar och 15 minuter
Behandling 45 min.
Relaxavdelning 2 1/2 timme.

nobody is perfect right?


i've been many faces

EH - Oh e eh eh eh eh eh X4
No one like you, Oh e eh eh eh eh eh one like you,
Oh e eh eh eh eh eh No one like you, Oh e eh eh eh eh eh
No one, no one

Hello how you doing, my angel my one and only the only one that am missing
Wey dey bring me joy and blessings, you know that I love you and I can’t wait
To say I do. But before we walk down the aisle I just wanna let you know that
You’re the finest, na you be the finest being I’ve seen, you’re the brightest,
The way you dey shine you dey bling like me, you’re the highest when it comes
To rating you’re the lead my princess, my only one lover and I just wanna let you know

No one be like you, see I don go different places, I’ve seen many faces
No one be like you, so they cannot replace you cuz you are a blessing
No one be like you, you’re driving me crazy cuz you are my baby
No one be like you, no one, no one like you, one like you, no one
One like you, one like you no one, no one

About a year ago before I met you, girl there was no possibility for me to be rescued
But Thank God I found you, girl I cannot do without you, now since I dey go
Different places I’ve seen many faces that cannot replace you with you I dey gain
Many places, girl you are my life, you’re the finest girl you be the finest being I’ve seen,
You’re the brightest, the way you dey shine you dey bling like me,
You’re the highest when it comes to rating you’re the lead my princess, my only one lover
Girl I guess its time to let you know

No one be like you, see I don go different places, I’ve seen many faces
No one be like you, they cannot replace you cuz you are a blessing
No one be like you, you’re driving me crazy cuz you are my baby
No one be like you, no one, no one like you, one like you, no one
One like you, one like you no one, no one

That’s why we say…eh eh eh

Oh e eh eh eh eh eh
No one like you, Oh e eh eh eh eh eh one like you,
Oh e eh eh eh eh eh No one like you, Oh e eh eh eh eh eh
No one, no one

Girl you’re the finest na u be the finest I’ve ever seen, the
wey u dey shine , u dey bling Like me, eh when it comes to
Rating you're the lead, my princess my only one lover,
Now I guess its time to let you know that no one be like u
So many things, so many things, every thing, without u ,
There’s no possibility, there’s no positivity only, always
Negativity, thank God I found you, you are my everything,
You are my destiny this is reality, oh e eh, oh eeh

before and after picture



people are so disgusting

Shululu! Har precis kommit hem efter ha varit på stan sen 3-4 och är skit trött. Idag har det faktiskt inte varit min dag, förstår inte varför, mycket tankar har flygit runt i mitt stackars huvud. Ah, men vad ska man göra? Imorgon är det jul, fuck that liksom, vill bara skita i allt och alla just nu. Aja, hoppas alla haft en bra dag.

never dream, for dreams are never true


i dont know what to do

God morgon! Precis vaknat och är på lite dåligt humor pga jag hatar och sova bort dagarna och har alltid gjort det. Men jag sov skit dåligt inatt, så vaknade 2gånger sen somnade jag om igen och vaknade nu. Funderar på vad jag ska göra, måste gott göra mig själv. Kanske åka ner en sväng till pappa och hälsa på min lillebror, eller om jag ska sitta hemma och ta det lungt, förresten så är det jul imorgon, ska jag vara ärlig så taggar jag faktiskt inte. Saknar verkligen och fira jul med familjen, men i år blir det inte så. Dont ask me why! Aja, ska göra mig i ordning sen får vi se vad som händer.

love the way you lie


alors on danse

Shululu alla fina! Min dag har varit kanon bra faktiskt, var på stan med Linnea, shoppade lite grann och åt på mcdonalds. Sedan så träffade jag massa kompisar som jag inte träffat på skitlänge, men kul var det. Sedan åkte vi till Holmsund till mina bröder, träffade Yasmin ett tag, sen så hjälpte vi till med att packa upp mat och städade lite grann. Jag är faktiskt skit glad, har äntligen fixat ALLT jag behöver till nyår och ska jag vara ärlig så taggar jag inte så mycket, för vet inte än vilka jag ska vara med, vart festerna är och såvidare. Men hoppas det ordnar sig snart, så slipper jag tänka på det hela tiden. Nu ska jag förbereda hårfärgen och sedan ska jag duscha och ta det lungt. Hoppas alla haft lika bra dag som jag.

umeå's most beautiful Christmas tree and Merry Christmas


more than a friend

Godmorgon! Min natt har varit jävligt dryg och jobbigt. Somnade till en film igår vid 10, sen vaknade jag vid 4 av att någon random som ringde mig på skype. Märkt att jag kanske ska börja logga ut innan jag ska sova, så slipper jag höra ringing.. Iallafall, så jag somnade om igen och så ringer Linnea mig vid 8, för hon skulle komma hem och jag skulle låsa upp dörren till henne. Så det har varit en hopplös sömn inatt för mig, jag hatar verkligen när man är skit trött och vill sova, sen så börjar tankarna i huvudet rulla runt i huvudet som en karusell, förstår inte hur jag fått alla dom tankarna nu. Men aja, får göra som jag alltid brukar göra "HA SÅ KUL SÅ MÖJLIGT". Ska snart göra mig iordning för jag ska åka in till stan och köpa hårfärg (svart) sedan kanske åka iväg och sätta in hårförlängningen hos en kompis, men jag slänger in bilder sen om jag inte glömmer kameran hemma.

shoot me


no one like you

Shululu alla fina! Har städat, diskat och tvättat, vilket var fett skönt, känns så mycket fräshare. Iallafall, har också slängt mycket smink, kläder och smycken, hoppas jag inte får psykos sen och tar upp allting från soporna, haha skoja. Men det känns så skönt och bara få bort grejer man inte använder. Just nu sitter jag här och väntar på min kära syster som ska komma hit och hälsa på innan hon går ut och party lite. Förmodligen kommer jag sitta hemma och bara ta det lungt och försöka dricka te och äta varmt för att bli bättre i halsen. I can't get eyes off you, boy am in love with you. I cannot do without you. let me be the one beside you. You are the boy of my dreams. I love you baby.

my favorite shoes


something you dont know about me

Något många faktiskt har frågat mig förut så nu ska ni få svar. Jag älskar musik och älskar att sjunga, det är det mest roligaste och bästa som finns. Har sjungit sen jag var jätteliten men problemet är att jag har scenskräck, alltså menar jag att tänk om jag skulle sjunga fel, eller typ kissa på mig haha. Nej men, jag kommer alltid att fortsätta sjunga oavsett om jag fuckar min röst. Personligen så tycker jag faktiskt att jag är rätt så duktig för att vara rökare, eftersom rökning fuckar rösten tillslut. Men aja, nu har ni fått svar på tal, ha en fortsatt bra eftermiddag, själv sitter jag hemma helt ensam och tråkar sönder, vettefan vad jag ska hitta på faktiskt. Justja, glömde berätta att jag ska snart sätta i hårförlängningen och färga tillbaka till mitt naturliga hårfärg. För er som undrar så har jag "vinrött" hår, vilket faktiskt passar mig, men jag känner bara att jag måste färga håret, var skitlänge sen sist. Plus att jag passar bättre i svart hår, eller hur gott folk?

music is the best thing


you are the one i dreaming of

Shululu alla fina! Har precis kommit hem från att ha varit på stan sen kl 10, fattar inte hur jag orkar. Men hade möte, sen drog jag och shoppade lite med Linnea. Sen träffade vi hennes kille Mattias, gick runt typ hela stan och så hittade vi massa affärer som vi aldrig lagt märke till. Men aja, ska packa upp all mat som kommer typ mögla snart haha, men mötet gick fett dåligt faktiskt. Kunde gjort det bättre, men its too late now. Men hoppas fortfarande jag får den hjälpen jag söker. Slängt in lite bilder i tidigare inlägg på vad jag shoppade, enjoy. Åh just ja, min hals är mycket bättre nu, har inte lika ont längre, kanske beror på att jag drack 10st vitaminwater, eller vad tror ni?

your love is my love


oh no, dont want to be sick

Åh, vaknade nyss och har jätteont i min hals, känns som tusen nålar. Hoppas bara det inte bli värre än det redan är och hoppas det kommer gå bra på mötet, håll tummarna för mig gott folk. Wie snart är det jul och det ska bli så härligt och mysigt och gott med julmat, jag taggar som fan. Synd bara att det blir första gången iår jag inte firar tillsammans med min familj.

i am so fucking good at it


i'm about to get sick

Shululu alla fina! Äntligen har jag kommit hem efter ha sett på bio och ätit food med Linnea. Filmen var ganska dålig tycker jag, somnade efter halva, but what can i do? Just ja, glömde berätta att jag shoppade lite också, slänger en bild så får ni se. Aja, jag tror jag håller på bli sjuk för jag har jätteont i min hals och mage och även om jag skulle bli sjuk, isåfall vill jag det nu och inte på nyår, Gud var med mig! Aja, ha en fortsatt bra kväll.

everyone is perfect in its own way


tonight will be the best night in a long time

Gud vad roligt det kommer bli ikväll, ska in till stan och shoppa lite, sedan gå på bio och efter det äta middag. Fett länge sen jag var på bio, sist var det 2år sen och äta ute? Wie, det var också fett längesen, så denna dag har blivit lyckad, kommer slänga in lite bilder senare när jag kommer hem. Just nu sitter jag och fixar mig och ska snart börja rulla in mot city.

movies and dinner with my lovely


mad mad world

Shululu alla fina! Väcktes för 1timma sen av att mobilen ringde, hatar när människor ska ringa på morgonen och speciellt när dom vet själv att jag har dåligt humor på morgonen, så min morgon är smått förstörd. Igår kväll så måste jag fått psykos på mina kläder, smycken och smink för jag drog upp allt och stoppade ner allt hela tiden, förstår inte varför. Oh, imorgon är det den största frågan, vissa av er vet vad så håll tummarna för mig riktigt hårt nu. Aja, ska fortsätta mysa framför TV:n och äta lite julbakelser, mumsigt va?

am just sayin


you are a fucking bitch

Tyvärr kära syster så kan jag inte be om ursäkt för något efter du sagt det där. Jag har ställt upp för dig mer än du ställt upp för mig, jag har varit där när du inte haft någon annan. Du får kalla mig exakt vafan du vill, men tror du verkligen jag tar åt mig? Det är DU som ska be om ursäkt till mig för det du skrev, men jag vet inte riktigt om jag egentligen vill höra "förlåt". För detta var det värsta jag varit med om.

Back on track again, nyss hämtat ut ett packet som Linneas mamma skickade, det låg en massa grejer där i. Vi vart helt superglada för att hon hade skickat med choklad, men grejen är den att jag kan inte äta choklad, får finnar direkt bara jag ens tänker på choklad. Iallafall, TACK SÅ JÄTTEMYCKET KERSTIN.

this was in the package, cute huh?


never say never

Shululu alla fina! Nu är jag äntligen hemma efter ha spenderat hela dagen på stan med Yasmin och Lina. Ni kan kolla i ett tidigare inlägg vad jag köpt, nog med det så är jag jätteglad att jag är hemma igen, har verkligen saknat mina kläder, smycken, smink och platttång. Oj vad mycket jag har skrytit om mina kläder osv, men vad ska man göra? Jag är ju en tjej, hahahahaha. Aja, jag har faktiskt suttit och tänkt på en speciell person den här senaste veckan, han är hur fin som helst, fast jag egentligen inte känner honom så bra förutom att vi pratat via internet, but he is not fake, belive me. Aja, ska städa upp lite grann här och bara njuta av denna underbara kväll med Linnea. Förresten, berättade tidigare om att min gulliga bror som heter Haidar beställde hem klänningen som finns i ett tidigare inlägg, riktigt fin faktiskt. Men när jag var på Gina Tricot så hittade jag den där, var faktiskt inte så fin irl, men its too late now to say NO. Aja, ska snabbt iväg och hämta ut ett paket som Linneas mamma har skickat, hmmm undra vad det är.

my shopping today


home sweet home

Shululu alla fina! Jag förstår inte hur jag kunde vakna för 1timma sen, egentligen borde jag sova nu, men finns en väckarklocka som skrek efter mig som om något hände, im talkin about Yasmin. Annars sitter jag här och stirrar rakt in i väggen och längtar tills att få åka hem igen efter ha spenderat 1vecka i Holmsund med världen skönaste personer. Men innan jag åker hem, så ska Yasmin följa med mig in till stan, shoppa lite innan sedan ska jag rulla vidare hemåt, packa lite grann och snacka crap som vanligt, hahaha. Aja, hoppas alla sovit gott, själv var det sämsta sömnen ever, drömde förresten om en speciell person, förmodligen har ni sett "Kniven i hjärtat" och för ser som inte sett, det är en grymt bra film eller serie eller vad det nu är, shit the same. Drömde att det var jag som var tjejen och killen vill jag inte ens nämna upp, hahahahahahaha.. SJUKT!

guys have no idea how long something they said can stay in a girl's mind


so tired

Jag förstår inte hur jag ens fortfarande kan vara vaken, gick aldrig och la mig inatt. Tittade på film och snackade med lite folk. Jag är så himla trött, men ändå vill jag inte sova, kan inte heller pga min syster och Jonas kommer över hit och ska chilla med mig och Yasmin. Oj, la märke till nu att klockan var mycket, snacka om att vara efter. Annars har min dag varit rätt så bra, började med att jag och Yasmin drog till min bror, lagade mat, beställde hem klänningen som finns i ett tidigare inlägg, skit snygg va? Sedan så kom min systers-dejt som heter Jonas, hade faktiskt rätt så kul, vi åt middag, snackade och bara chillade. Just nu sitter jag hos Yasmin och taggar morgondagen, åker hem som sagt imorgon, det ska bli så skönt och få komma hem till mina kläder, smycken, smink och osv.. Såklart roligt och få träffa min kära vänner igen, har varit i Holmsund i 1vecka, shit alltså, vad hände egentligen? Skulle bara vara här typ 2dagar, men ah det kan gå knas ibland. Aja, hoppas alla haft en bra helg, själv har min varit lite si och så.

im going to wear this dress at the new year's


just chillin

Shululu alla fina! Har varit en fett dryg dag faktiskt, är riktigt less, men funderar på dra till mina bröder och chilla lite, men ändå inte. Känns som jag håller på bli sjuk eller något, så blir nog istället att sitta hemma här hos Yasmin. Egentligen skulle jag ut med henne och min syster, men som sagt, jag orkar inte idag. Så, ska bara sitta här och rurttna framför datorn.

once you were mine, but now you're just a dream


hold you

Shululu alla fina! Glömde berätta att jag fick ett par pyjamasskor av min storebror, hur gullig som helst. Fast jag köpte ett par sånna för inte jättelänge sen då. Jag älskar mina bröder, dom har alltid ställt upp för mig och jag är tacksam över att jag kan prata med dom, vilket kan vara jobbigt för en del familjer, om ni fattar. Men jag tycker det är hur härligt som helst, vi har samma humor, lika knäppa och störda. Var förbi dom för ett tag sedan, så berättade jag att jag inte har råd denna månad med nya nyårskläder, så dom var hur gulliga som helst och sa att jag fick välja exakt vad jag ville som dom kunde beställa hem innan nyår. Hur glad som helst blev jag, nästan överdrivet glad. Iallafall, har precis städat klart, Yasmin lagar mat och senare ska vi ut med min syster och får se vad vi hittar på för bus. Gårdagens bus är ett minne för livet, hahahaha. Aja, ha en fortsatt bra eftermiddag gott folk. Förresten, folk har fått psykos på min blogg, har jättemånga läsare och blir allt mer för varje dag. Fortsätt läs, komentera gärna.

thank you my beautiful brother


no life

God morgon! Skit vad tiden går så snabbt, snart är det nyår och jag har ännu inte bestämt vad jag ska göra. Men däremot vet jag vad jag ska ha på mig, blir något annorlunda denna gång, får bara hålla tummarna om jag hinner fixa dom innan nyår. Avslöjar ingenting nu, utan ni får se sen. Hoppas alla sovit gott, vilket jag inte gjort, min syster kom och väckte mig och Yasmin, vilket jag verkligen hatar när man inte fått sova ut och någon kommer och väcker mig, det är det värsta. Iallafall, sitter här och har typ psykos, inga cigg, no life. Justja, glömde berätta att igår när jag fick slava för mina bröder, så fick jag en bärbar dator av dom, hur snällt som helst, har alltid önskat mig en dator, kommer ihåg förut när man var typ 20bröder som skulle dela på 1dator, abow hahahahaha. Jag behöver nog inte en förklara för er, tror ni kan lista ut det själva, eller hur?

yummy, good as hell


written in the stars

Suhulu alla fina! Tyvärr är det så att jag åkte aldrig hem igår utan jag stannar här till på måndag. Frågan är ju egentligen varför? Men iallafall, har haft världens fittigaste kväll, hur kan människor vara så fula ibland, helt ärligt? Blandar in folk i grejer man inte har något med och göra, skit alltså. Men hade faktiskt hur kul som helst påvägen hem mot Yasmin, tyvärr så kan jag inte dela det med här inte. Annars så sitter jag framför datorn och försöker bli på bättre humor, medans Yasmin står och bakar. Just ja, träffade min lillebror idag, hade sjukt jävla kul med honom och resten av mina bröder och min syster. Dock så gick det fuck'up där ett tag, men vad ska man göra? Right now im sittin and written in the stars, haha skoja. Aja, hoppas alla haft en rolig fredag, min hade nog kunnat vara bättre, men bra än dåligt eller hur? Glömde berätta att jag och Yasmin knullade sönder "Warra warra" låten, för er som inte lyssnat, ta er tid och lyssna haha. Tänkte slänga in lite bilder från gårdagens, men först fika och njuta resten av natten, blir nog inte sova känner jag..

want this tattoo on the wrist


my answer back

Måste vara ärliga med er, många tror på verkligen att jag dricker (alkohol) men det gör jag faktiskt inte. Men ni ska få höra här varför jag inte dricker, för cirka 3år sen snart fick jag alkoholförgiftning och hamnade på sjukhuset, var den värsta dagen i mitt liv, sprutor hit och dit, oro, gråt och skit. Dom timmarna jag fick ligga där död var faktiskt det värsta med det hela, fick typ psykos och ville dra därifrån, men gick inte så bra med alla sladdar och sånt, ni som fått råkat ut för detta vet ju såklart. Iallafall, sen dess så har jag bara små druckit, men varje gång så mår jag fett dåligt, förstår inte varför. Förut kunde jag dricka hur mycket som helst utan att må dåligt, få dåligt samvete och skit, men nu är det helt fuck'up. Visst, har smakat lite då och då, men inte så att jag blir lullig och full, förstår ni? Faktiskt är det inte så kul och vara onykter, det är nog mest jobbigast att vara bara bakis dagen efter, vilket jag HATADE då. Kommer ihåg alla blickar jag fick när mina vänner fick höra att jag "slutat" dricka, ingen stöttade, bara blev sura för att dom saknade den "gamla azzé" Men ärligt talat så bryr jag mig inte, jag har ett liv jag vill ta vara på och så när man ska ut på krogen så är det alltid någon som ska klaga på att jag kommer dit nykter, dom förstår inte hur man kan tycka det är roligt att vara nykter på krogen. Personligen så far jag inte dit för att fortsätta dricka, utan för att dansa och träffa lite folk, thats all och så finns det äckliga människor som inte visar någon respekt alls och står och kladdar på en när man står där och dansar, sånna som dom äcklar mig totalt och faktiskt så är det inte så gott med alkohol, förutom en jag skulle kunna gifta mig med "baylies" hahaha, fett gott.

a memory forever


there will be a good week

Shululu alla fina! Vaknade nyss och äter frukost just nu, för er som undrar så åker jag hem nån gång under dagen, beror på när den andra katastrofbarnet ska åka hem. Jag måste berätta att hela nästa vecka är jag fullbokad, på måndag ska jag iväg och spela biljard med några, tisdag packa lite grann, onsdag möte om boende, torsdag tillbaka till Holmsund, sen fredag ska jag ut och röja lite. Känns som det var längesen sist jag var ute men det var bara förra fredag haha. Idag ska jag faktiskt bara chilla hemma och städa lite, tvätta och diska you know, a housewife today.

It doesn't go a day without thinking about him, his laugh and smile makes me happy. All the fine words he says to me makes me happy. What do you do when you start getting this wonderful feeling, waiting for the person to be yours?

good morning princesses


i'm so dead

Frågan är ju hur jag kommer orka morgondagens, kliva upp 11 och väcka Yasmin, sedan packa ihop mina grejer och vänta på att få åka back to Umeå. Många har frågat om jag ska ut imorgon, mitt svar är nej. Känner mig helt död, känns som jag håller på bli sjuk eller nånting och faktiskt så är det inte så kul på krogen, same shit everytime. Iallafall, satt och läste min kompis blogg ganska nyss, hur underbara vänner kan man ha egentligen? Hon är helt underbar. Iallafall, ligger här i min ensamhet och tänker på massa skit, vilket jag inte tänker dela med mig här, men för er som vet, shut the fuck up, aight? Aja, ni får önska mig lycka till.

only true


you know you been hurt

Shululu alla fina! Drömde världens bästa dröm och såklart ska min syster ringa och väcka mig och fråga om jag vill följa med henne till Tropikhuset, för er som inte vet vad det är så är det en liten djurpark typ. Det roliga att min vän Yazmin bor 2meter ifrån haha. Så ska hoppa in i duschen, sen äta och göra mig iordning och så får vi se vad som händer. Är ganska så trött faktiskt, sovit fett dåligt dom här senaste veckorna vet inte varför. Aja, hoppas alla sovit lika "bra" som mig. Slänger in bilder senare (om jag ska fara) Annars blir det att åka hem och packa ihop mina saker, just ja, fick just ett samtal om att jag får tid nästa vecka på onsdag, jag taggar som en galen arab på en cykel, hahahahahahahaha.

fuck all those kisses


crazy night with my best

Skit vilken kväll alltså, drag hit och dit med Yazmin, fett chill alltså. Annars sitter jag här helt död och vill typ sova, men går inte så bra när det är max-volym i högtalarna och Yazmin står och skriker på mig, snacka om att det är synd om mig. Imorgon åker jag tillbaka till Umeå, ska bli skönt och komma hem faktiskt, sen får jag då träffa mina kära vänner jag saknat jättemycket. Hoppas alla haft en bra dag. I tidigare inlägg är det en bild på mig och min söta bror Karrar, fett rolig han är alltså. Tror det inte finns någon roligare och cp som han, hahahaha. Just love him.

so cute, so cute



your body is so tempted to touch

Shululu alla fina! Ganska sent inlägg eller vad tycker ni? Måste berätta att ända sen gårdagens till nu har varit hur chill som helst, umgåts med min underbara vän Yazmin, min kära syster och Jonas. Till middag åt vi kyckligfilé med potatisgratäng, fett gott. Sedan så har jag bara ätit chips, godis, choklad och fetat sönder mig. Undra hur mycket jag gått upp i vikt bara över en dag, hahaha. Jag längtar till morgondagen, ska träffa Aleks och mina bröder som jag saknat jättemycket, ska bli fett chill.

He is so beautiful, he makes me laugh and smile every day. It does'nt go a day without thinking about him.
Biggest question is why im not telling him my feelings for him? Maybe i'm afraid he does not feel the same? I'll do anything for him, he is my only.

i'll do anything for ya


holmsund here i come

God morgon! Måste säga att jag har sovit skit dåligt dom här senaste 2veckorna, vet inte riktigt varför men får försöka lista ut det på något sätt. Iallafall, ska packa lite grann och göra mig i ordning, för underdagen så åker jag till Holmsund och träffar mina bröder, min syster, Aleks och Yazmin. Det ska bli så kul, har inte träffat dom på ett tag nu så har saknat dom. Förresten, jag drömde en sjuk dröm inatt, drömde att jag vaknade upp och allting var bara svart, sen såg jag ett ljus och jag gick närmare, jag öppnade dörren och då kom jag till godishuset, hahahaha. Åt upp allt godis och typ var överlycklig, tänk om det skulle hända nån gång, haha jag hade nog sagt att drömmar kommer uppfyllelse, det vore ett mirakel.

my jewelry


list of what i bought

Som ni ser i tidigare inlägg, så tänkte jag bara skriva upp det jag shoppat och hur mycket allting gick på.

Tröja: 149kr
String: 79kr
Örhänge med halsband: 50kr
Örhängen: 50kr
2 likadana parfymer: 60kr
Pyjamas: 129kr
Pyjamasskor: 100kr
Vantar: 30kr

Allt köpt på HM, Glitter och Khappal och sammanlagt blev det 647kr.

my shopping again


just love me for who i am

Shululu alla fina! Har äntligen kommit hem från stan, började med att jag och Linnea åkte till min pappa, jag lagade tachos och vi åt glass med ananas som efterrätt, sjukt jävla gott. Sedan så åkte vi in till stan, träffade några kompisar till mig och jag har stor shoppat idag, känns hur härligt som helst och komma med nya saker, men det roliga är att jag knappt använder dom, haha. Låter jätte onödigt eller hur? Men jag kommer slänga in lite bilder senare efter fått i mig middag och sedan städat lite hemma. Just ja, medans vi stod vid busskuren så stod det en tant där som kom från Norge och komenterade om mina ögon och pratade om att jag borde fara och hälsa på i Norge, för att det är jättefint där, men skit dyrt. Så tyckte det var faktiskt ganska så kul och höra, är ganska van vid det. Själv har jag inte varit i Norge, men varit uppe i fjällen gränsen mot Norge, men det är faktiskt skit fint i Norge, hade lätt velat åka dit nån dag.

had a crazy wonderful day


shopping in town

Asså jag är hur glad som helst idag och hoppas verkligen ingen förstör min dag idag. Sitter här med Linnea hos min pappa och vi har precis ätit som värsta grisar. Började med tachos, sedan glass med ananas och chokladsås. Nu ska vi åka in till stan och shoppa sönder, jag måste bara säga att Linneas mormor är hur gullig som helst, stort + till henne och hoppas hon mår bra. Bilder kommer senare när jag kommit hem, jalla ha det bra gott folk så ses vi kanske på stan.


im soooooo happy


when i look at you

God morgon! Somnade efter 4 och vaknade 6, hur kommer det sig? Hoppas jag inte blir allt för häning på mötet, får då är det ganska så kört för mig, för idag får jag veta svaret JA eller NEJ och hoppas på ett STORT JA. Iallafall, måste berätta att jag saknar min mamma så otroligt mycket, har inte träffat henne på månader och saknar verkligen att kunna vakna upp varje morgon och att det står frukost på bordet. Funderar på åka ner och hälsa på henne snart när jag fixat ihop lite money, för er som undrar så flyttade min mamma till Linköping för snart 2månader sen, samma sak med Göteborg, fara och hälsa på min finaste barndomsvän Erica som jag inte alls träffar så ofta, walla jag saknar hennes mamma jättemycket, vi som alltid kommer överrens och skit. Aja, nog med det så sitter jag här och har tvätt och göra, sedan göra mig iordning för mötet, tack och lov att Linnea följer med mig som stöd, haha.

sometimes when i have boring, i will turn like this


knife in the heart

Shululu alla fina! Har precis sett klart "Kniven i hjärtat" hur grym film som helst, påminner mig lite om hur jag var förut, haha. Många har undrat vad som hände med mig igår, jag har ingen aning själv vad som hände, ville bara ha my loneliness antar jag. Asså jag måste bara berätta en grej som jag tycker är sjukt fuck'd up. Hur kan en kille falla för en tjej han aldrig träffat, knappt känner heller? Asså hur funkar dagens ungdommar eller ska jag kalla det gubbar? Liksom, get a life, i'm not ordinary girl just like that. Jag kan förklara mina känslor för dig med bara ett finger, baby. Iallafall, nog med det så är jag faktiskt skit trött, vill sova men kan ej, fast jag har ett skit viktigt möte imorgon och tvätten som jag måste göra klart, åh vad det känns drygt. Ni får hålla tummarna nu för mig om att det kommer ordna sig med apartment, kommer bli överlycklig om min dröm kommer uppfyllelse. I think i like someone, but i dont want to give myself too much hope. So i take a step back and see what happens with time passing.

i miss you so much


just chillin'

Shululu alla fina! Har suttit uppe sen kl 10 och kom på att jag faktiskt fyller år snart, det ska bli så kul. Gjorde en liten önskelista i ett tidigare inlägg som ni kanske ser/sett, annars så sitter jag och äter just nu, tar det chill med Linnea och ska faktiskt inte göra något speciellt idag, bara sitta hemma. Jag taggar inte inför morgondagen, ska upp jätte tidigt och har möte, en viktigt möte som jag måste gå till. Hoppas att min söta vän Linnea orkar följa med mig, man får bara hålla tummarna. Min helg har varit rätt så bra, trodde det skulle sluta som förra gången, haha. Aja, har ni haft en bra helg?

wish list when i turn 19


biggest question is why?

Walla känner att jag vill skriva av mig lite.. Kämpade i 2år och kan fortfarande inte släppa att jag krigade så mycket för en sån grej, liksom jag menar visst det ska bli så skönt och kunna få ha mitt eget space, kunna ha mina kläder i garderoben, kunna ha mina skor i hallen, kunna ha mina smycken, smink och annat i toan, kunna känna känslan att vara trygg och det är mitt ställe. När jag tänker efter så ångrar jag allt kriminellt jag gjort, alla bus och något jag verkligen ångrar starkt att jag inte ansträngde mig för skolan. Men måste faktiskt vara lite ärlig nu, dom tiderna var dom bästa tiderna i mitt liv, livet var så underbart då, alla bilder, alla videosar och alla dessa fina människor jag förlorat med tiden.. Men vad ska man göra? Vänner kommer och vänner går, thats fuck'd up. Det hade gått mycket lättare och hade aldrig behövt kämpa såhär mycket. Men jag har det bra nu, jag mår bra och kommer bli bättre. Men nu önskar jag, ber till Gud att hjälpa mig att få min dröm till uppfyllelse.

your not easy to love



i will fucking shoot you, you fucking idiot

Shululu alla fina! Har precis kommit hem från Ersboda, har chillat med min sötnos Victoria som jag inte träffat på skit länge, haha jag visade en låt för henne "Got 2 luv u" hon blev helt in i den, lyssnar på den hela tiden och blir aldrig less, precis som mig. Helt otroligt, alltså ni som inte har lyssnat på den, ta och lyssna. You will fall for it, i swear.

Jag är så less på idioter som alltid ska förstöra och nu menar jag inte förstöra för mig, utan för dom själv. Jag vill inte höra mer sånt här, det räcker.. I dont give a fuck about you, even if you love me, i dont care, really. Sånna som dom borde skämmas.




cant let you go


goooooood morning

God morgon! Vaknade för 1timma sen och ska börja äta min lunch. Sedan ska jag in mot stan och träffa min gulliga vän Emma, har ingen blekaste aning om vad vi ska hitta på. Utan får se vad som händer, kanske krig nånstans haha, skoja. Men iallafall, gårdagens var hur crazy som helst, träffade folk jag trodde aldrig skulle få träffa igen, men kul var det iallafall =)

oh baby baby la la la la


we found love

Yellow diamonds in the light
And we're standing side by side
As your shadow crosses mine
What it takes to come alive

It's the way I’m feeling I just can't deny

But I've gotta let it go

We found love in a hopeless place

We found love in a hopeless place
We found love in a hopeless place
We found love in a hopeless place

Shine a light through an open door

Love and life I will divide
Turn away cause I need you more
Feel the heartbeat in my mind

It's the way I'm feeling I just can't deny

But I’ve gotta let it go

We found love in a hopeless place

We found love in a hopeless place
We found love in a hopeless place
We found love in a hopeless place

Yellow diamonds in the light

And we're standing side by side
As your shadow crosses mine...

We found love in a hopeless place

We found love in a hopeless place
We found love in a hopeless place
We found love in a hopeless place

We found love in a hopeless place

We found love in a hopeless place
We found love in a hopeless place
We found love in a hopeless place

my shopping


shake it up, shake it low

Shululu alla fina! Nu har jag äntligen kommit hem från att ha varit på stan och shoppat lite, sedan gått och fikat med Linnea och Emma. Sitter här och dunkar musik och taggar inför kvällen, blir Five gott folk! Men nu ska jag hoppa in i duschen, sedan äta och fixa mig, hoppas alla får en kanon kväll, använd skydd och dont do it with somebody you will regret tomorrow, aight?

anything a anything


its friday and we all gonna have a good night

God morgon! Vaknade för 1timma sen, ligger fortfarande i sängen och orkar verkligen inte kliva upp just nu, plus att min söta vän ligger fortfarande och sover, så vill inte börja leva om så hon vaknar. Själv har jag sovit hur bra som helslt, nästan så att det måste firas, haha. Nej men, under dagen så åker jag hem, har jätte mycket och göra. Ska välja kläder till ikväll, komma på hur jag ska sminka mig och allt vi tjejer måste tänka på när vi går ut på krogen. Iallafall, jag läste igenom min blogg lite igår, glömde skriva vad jag hade shoppat mer, jag och min vän gick en sväng till affären igår kväll, så jag köpte, sminkborttagning, deorant, naglack, leggings och just nu kommer jag inte på den sista. Men hoppas alla sovit lika gott som mig, hehe.

paaaaaaaarty tonight


just live your life

Shululu alla fina! Det är så sjukt hur jag ens pallat sitta uppe än, fast jag åkte tidigt till stan och fixade några grejer, sen träffade jag på Paulina, åkte till henne och käka och såg på en kass film. Sen ringde Yasmin och då körde Tom oss till stan och så hängde vi på stan lite, shoppade och så. Slänger in en bild på det jag köpt imorgon när jag kommer hem igen, köpte iallafall en tröja, skosnören och ögonskugga, sitter hos Yasmin i Holmsund så kommer sova här inatt, känner bara att jag måste ut från dårhuset. Tack för att ni räddade min dag älsklingar. Nu ska jag och Yasmin fortsätta städa, tare lugnt och bara ha roligt. Ha en fortsatt bra kväll.

got 2 luv u



im so dead tomorrow

Jahapp, har jag suttit uppe hela natten igen pga Roberto och Emil pratade med mig på Skype, fast det är alltid lika roligt och prata med dom, för dom är så söta. Så just nu sitter jag och chillar, ska snart börja göra mig iordning för jag har SOC möte kl 10 och jag måste promenera från Teg, in till stan. Sen vid 13:40 så har jag tandläkare och då måste jag gå från stan till Sjukhuset, det är jävligt drygt. Hoppas min morgon räddas av någon gullig människa därute och ni borde önska mig lycka till, haha. Aja, hoppas alla sovit gott!

i belive i can fly


like a rose

Sitter och lyssnar på en speciell låt som påminner mig om min före-detta bästis som jag verkligen saknar faktiskt. Var länge sen jag träffade henne nu, synd att vi brytit kontaken för något ovärt. Men sånt är livet, vänner kommer, vänner går, vad ska man göra? Klockan börjar bli mycket och lilla jag börjar bli småtrött. Jag taggar morgondagen, ska på stan med Yasmin och Frida, ska bli riktigt kul. Kommer ihåg tiderna med dom när man var lite mindre, oförglömliga. Synd bara att det blev som det blev, men hoppas på att bygga om det på nytt igen. Måste erkänna att jag fortfarande har den dära "wow" känslan som jag skrev i ett tidigare inlägg.

what are words


cant stop listen at this song

Shululu alla fina! Asså jag måste få säga en sak, jag har haft den här jävla låten i huvet i flera veckor nu "We found love" by Rihanna. Nu har jag tagit ett beslut att träna, träna, träna och träna prov sjunga den och se om jag lyckas. För den är ganska så svår, som ni kanske märkt ni som har försökt. Börjar redan ikväll och få in texten i huvudet och imorgon bitti sätter jag på hörlurarna och micken och testar. But im not going to sing it all by myself, vi har våran lilla artist Mathilde Grönholm som är jätteduktig på sjunga, ni kanske har hört några youtube-klipp med henne? Aja, önska mig nu lycka till gott folk.

my days are always dark


if i had one wish, it would be to die and be reborn.

Never felt so bad in my life, but i'm glad that i'm so strong. Nu är jag hemma igen efter ha promenerat i nästan 2timmar, kändes hur skönt som helst och få rensa tankarna lite. Och ja, jag ändrar mig och far ut i helgen, så känns det ännu skönare och bara få gå ut och ha roligt. Wow, vilken känsla alltså jag har just nu, ohmygood! Iallafall, ska fortsätta dricka te, se på lite inspelningar med mig, prata med kompisar och bara chilla. Hoppas alla haft en bra dag.

im out


fucking fuckheads

Jag förstår mig inte på vissa människor, speciellt dom "så kallade" vänner. Jag har alltid ställt upp för mina vänner, visat dom kärlek & respekt. Men idag insåg jag något riktigt fult och respektlöst. Från och med idag tänker jag aldrig någonsin ställa upp för nån, inte ens för mina närmaste vänner. När ni behöver prata, ring och smsa inte mig okej? Beacuse i dont give a shit about you fucking fuckheads. Jag har aldrig varit såhär besviken, arg och ledsen i mitt liv, jag förstår inte hur vissa tänker. Men som jag brukar säga, ingen bryr sig när man lever, men när man dör så börjar alla bry sig helt plöstligt. Sug min kuk, falska jävlar.

oh i wanna dance with somebody


today was a very good day

Shululu alla fina! Vid 4 tjatade jag på Oliver att träffa mig. Sedan så gick vi en sväng på stan och träffade kompisar, roligt roligt. Senare tog jag bussen mot Ersboda hem till min pappa, satt framför datorn typ i 10min sen stack jag till Ersäng-skolan, träffade lite folk och så var jag med Paula, riktigt skön brud alltså. Vi hade faktiskt skit kul, vi gick till ett rum med en boombox och dansade sönder, jag spelade lite piano, ska slänga in en video senare. Klockan började närma sig 9, så tog jag bussen hemåt, så nu sitter jag här och är hur trött som helst och har faktiskt inte gått och lagt mig änn. Undra hur det kommer sluta, hahaha.

sometimes im crazy


skype with randoms

Nånting knas med Skype är det, kunde sitta upp i timmar utan att den fuckar sig. Men så fort jag loggade in så loggades jag ut, helt sjukt va? Jag som faktiskt hade tänkt sova för länge länge sen, men så ringer Emil och hans kära fru på Skype och håller mig vaken, haha. Men ska se film och försöka vara vaken, har saker och göra, önska mig lycka till för det skulle jag verkligen behöva.

fail so fail


your beautiful

Shululu alla fina! Precis kommit hem, tog en promenad med Linnea till Shell. Gjorde världens fail påvägen också, slänger in en bild sen. Nu ska vi äta lite, se film och Linnea ska iväg till sin pojkvän, men jag lär sitta uppe hela natten, annars kommer jag sova bort hela dagen, vilket jag verkligen hatar och göra.

big love


snow is the beautiful thing ever

Shululu alla fina! Vaknade av att en kompis till mig ringde och skrek av lycka och sa att jag skulle kliva upp och titta ut genom fönstret och så ser jag snö och jag hoppar och skuttar överallt. Jag älskar snö, det är så jävla härligt och titta på allt som glänser på backen och flingorna som faller ovanför en. Nu har min kompis vaknat och ser ut som en zombie,  faktiskt en av zombie-filmerna jag såg inatt, haha.

i dont need a man, when i have myself


my sunshine, my soulmate, my everything


i'll take a little trip i'll tell ya i'll be the freak you need in your life

Många har frågat hur det kändes när min bästavän flyttade från mig, såklart var det jobbigt och tråkigt, eftersom vi är barndomsvänner, gått i samma skola, hamnat i samma skit och känt varann i 8år och jag är tacksam över att jag fick lära känna henne. Hon är en fin person, omtänksam och finns alltid där när man behöver en som mest. Men jag kom över det ganska så fort faktiskt, försökte inte tänka på det, så umgicks med vänner och försökte ha så roligt som möjligt. slänger en bild så får ni se hur hon ser ut, hur fin som helst.

only you can judge yourself


like i always say, love is crap

Du får hata mig för det jag gjorde, men du kan inte hata mig för den jag är. För vi båda vet att jag är bättre än så, men när det kommer till en stund där allting blir knas, vill man bara springa ifrån varandra och hoppas att allting blir bra igen. Men nu är jag trött på hur du behandlar mig, jag är trött på dina lögner, jag är trött på att du alltid ska tro att du har rätt. Jävla svin, jag hoppas du brinner i helvetet.

Aja, min söta room-mate ligger och sover med öppen mun och snarkar så hela taket skakar, har bara lust och ta tejp och tejpa igen hennes mun och köra upp två tamponger i hennes näsa så hon slutar andas, skoja hahaha. Själv har jag absolut ingenting och göra, har ingen lust och gå ut heller och taggar faktiskt till imorgon. Ska åka in till stan och träffa mina underbara vänner, försöka njuta av dagen och förmodligen åker jag till Holmsund och spenderar några dagar där, är less på staden bajs-korv.



i am perfect in my own way


fuck what i said, it dont mean shit now


out and shoot

Shululu alla fina! Sitter här och diskuterar med Linnea om varför söndagar är så tråkiga? Själv tycker jag att det är nästan hemskt, speciellt när det är dystert ute, fast ändå mysigt på något sätt faktiskt. Men Linnea tycker om att stå ute i regnet med munnen öppen, haha. Iallafall, ska äta frukost och börja klä på mig sedan ut och fota. Höll på glömma och säga varför jag knappt har några inlägg är för att denna blogg är ny, jag har dumpat min tidigare blogg för jag vart bara allmänt less på den. Men jag lovar att denna blogg ska jag åtminstonde ha i 2år..

i love the way you do me baby


the past few days

Shululu alla fina! Börjar med att säga att min vecka och helg har varit riktigt rolig och fått umgås med min barndomsvän som bor i Holmsund och jag har fått umgås med min syster också, vilket jag tycker är hur underbart som helst, för hon står mig närmast hjärtat. Just nu väntar jag på att Linnea ska komma, så vi kan ta en nattpromenad längs älven, hur härligt som helst, ni borde testa nån gång. Slänger in lite bilder från veckan och helgen, aja ska fortsätta dricka mitt te och se på film.

its the way im feeling i just cant deny



RSS 2.0